Feedback

Подарунки для роботи

23.10.2021 84

У масажистів важка і напружена робота. Але, крім фізичної праці, вони вкладають в свою справу багато фінансових витрат на витратні матеріали і навчання. Можна допомогти трохи компенсувати ці витрати, подарувавши:
масажні масла і креми, але перш варто звернути увагу, якою лінійкою цих продуктів користується одержувач презенту;
навчальний посібник по новій техніці масажу;
сертифікат на курс підвищення кваліфікації у гуру цієї професії;
набір одноразових рушників, шапочок і т.п. для клієнтів;
набір музичних дисків з композиціями різної спрямованості, адже графік масажиста іноді настільки щільний, що самостійно оновлювати плейлист програвача в своєму кабінеті катастрофічно не вистачає часу;
уніформу для роботи, звернувши увагу при цьому на комплекцію людини, щоб підібрати подарунок за розміром, а також на те, чи немає у нього на роботі дрес-коду. У представників цієї професії через часте контактування з жирними маслами і кремами спецодяг псується, адже такі плями не просто вивести;
зручне взуття для роботи, заздалегідь визначивши її розмір і переваги одержувача подарунка. Вибирати подарунки такого плану слід обережно. Потрібно враховувати особливості професії та особисті інтереси обдаровуваного.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт