Feedback

Оригінальні презенти своїми руками

22.10.2021 74

Так як ковалі люди творчі, їх можна подарувати незвичайними речами: фігурка коваля або персоналізована лялька на замовлення.
Фігурка коваля чи персоналізована лялька на замовлення. Найкраще замовити фігурку, яка зображує самого обдаровуваного: з його рисами обличчя, характерною позою і одягом. Якщо скульптор доб'ється серйозності подібності - такий сувенір точно викличе позитивні емоції у іменинника.
Портрет на замовлення. Портретом в класичному стилі навряд чи здивує таку творчу людину. Але от якщо він буде виконаний в незвичній техніці або з використанням нестандартних матеріалів, то мета здивувати і порадувати буде досягнута. Серед оригінальних портретів: виконані за допомогою цвяхів, намальовані на збитих дошках, виконані в техніці нанесення «зоряний пил». Панно, рамка, альбом для фотографій, зроблені своїми руками. Якщо ви самі вмієте майструвати, знайомі з різними декоративними техніками або просто любите творити - зробіть подарунок самі. Ваш знайомий коваль це оцінить. Постарайтеся відобразити в свій подарунок сильну і творчу натуру коваля. Старовинні ковані речі. Майстри-ковалі часто збирають колекції з незвичайних, нестандартних або старовинних виробів. Часто цікаві речі з історією можна зустріти на «блошиному ринку».
Металевий посуд. Ковальських справ майстри зацікавить посуд, ножі з високоякісного металу або з незвичайним дизайном. Походіть по художніх крамницях або галереям, сходіть на «блошиний ринок» або пошукайте на сайтах, що пропонують незвичайні вироби з металу або роботи майстрів. Витративши більше часу на придбання нестандартного сувеніра, ви порадуєте і здивуєте іменинника.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт