Feedback

Подарунки, пов'язані з ковальством ремеслом

22.10.2021 92

Подаруйте йому то, що могло б пригодитися в роботі:
Інструменти. Поцікавтесь у коваля, яких інструментів або матеріалів йому не хватає, може, потрібно обновити. Серед необхідних ковальських речей: ковальські щипці, оправки та гладилки, молотки, горни, наковальні, плити, ковальські штампи та інші пристосування.
Одяг ковалю. З метою безпеки тому, хто працює з металом, потрібна спеціальний одяг, який ви цілком можете подарувати йому на одне із свят. Наприклад, перчатки для роботи. Краще всього, якщо це будуть шкіряні перчатки замшевої шкіри. Такі можна зробити на замовлення.
Ще один варіант — фартух коваля. Його теж частіше всього роблять з шкіри. Купіть фартух в спеціалізованих магазинах або ж закажіть у майстера шкіряної справи. Якщо він зможе персоналізувати фартух, нанесіть ініціали ім'я, такий подарунок стане ексклюзивним.
Книги по ковальству. До категорії і викладачам, і книги, розкривають секрети старих майстрів. Так як люди, які займаються цим ремеслом, пов’язані з творчістю, подаруйте їм альбоми з мистецтва, книги для дизайнерів по металу.
Художні матеріали. Професіонали уміють малювати і перед тим, як переступати до роботи з металом, роблять ескізи. Тому їм підходять різні художні матеріали: гарна бумага, олівці або спиртові маркери.
Курси підвищення кваліфікації, майстри-класи. Професіонали завжди перебувають у творчому пошуку, хочуть розвиватися та шукати для цих нових можливостей. Подаруйте можливість відвідати майстер-клас відомого художника по металу. Якщо дозволяють фінанси — це може бути навіть майстер-клас або курси за кордоном. Якщо ви не розбираєтеся в цьому питанні — запитайте коваля про те, що краще подарувати. Він обов'язково поділиться своїми побажаннями з вами.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт