Feedback

З дрібниць складається життя. Подарунок для перукаря

21.10.2021 116

Приємні подарунки, іноді навіть з гумористичним натяком, вчасно піднімуть настрій і змусять згадати перекурю про вас. Будьте уважні, деякі люди не готові сприймати будь-які жарти, і такий презент просто-напросто може їх образити:
Фірмова косметичка улюбленого кольору. У кого, як не у перукарів, є відмінний смак? А значить, вони обов'язково зрадіють стильній дрібниці, яка стане в нагоді їм поза роботою. Металева троянда - незвичайна заміна банальним поширеним букетів. Ця штучка зможе прикрасити як робоче місце, так і середину домашнього столу. Масажер для ніг розслабить втомлені кінцівки в кінці дня. Ви тільки уявіть, скільки доводиться стояти перукарю на ногах, чаклуючи над черговою зачіскою. Цей презент буде для них доречним. Незвичайна чашка з ручкою у вигляді кілець ножиць змусить навіть на відпочинку пам'ятати улюблену роботу. Подібні сувеніри вручайте парно - на випадок, якщо розіб'ється одна чашка, завжди буде в запасі друга. Маленька витончена підвіска у вигляді перукарських ножиць сподобається затятим фанатам своєї справи, які прагнуть оточити себе речами, пов'язаними з родом діяльності. Підвіску краще вручати без ланцюжка, тим самим даючи волю фантазії. Медаль з написом «Кращому перукаря» доповнить ряди грамот майстра, якщо такі є, або займе чільне місце будинку. Якщо вам на думку не спадає абсолютно нічого, що можна було б вручити на День перукаря, то безпосередньо зверніться з цим питанням до перукаря, порадувати сюрпризом.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт