Feedback

Недорого і не сердито. Подарунки для студента

12.10.2021 203

Корисні і цікаві речі, які стануть в нагоді в будь-який момент - ось що завжди потішить студента. Зробіть правильний вибір з безлічі приємних сюрпризів:
Місткий ланч-бокс. Щоб не вистоювати черги в їдальні і перекушувати в будь-який зручний момент, студенту просто необхідна легка і зручна коробочка для обідів. Зараз випускають ланч-бокси в формі чого і кого завгодно, так що, знаючи захоплення одного, можна вибрати коробочку «під захоплення».
Антібукі - обкладинки для е-буків, планшетів або паперових книг, прикрашені смішними або шокуючими написами. Студент, який увійде в метро з книгою «Кобзар», приверне загальну зацікавлену увагу.
Що подарувати студентові на закінчення сесії? Кружка - завжди актуальний і потрібний подарунок! Але не проста, а оригінальна - кружка-хамелеон, кружка, яка гріється від комп'ютера, кружка в формі об'єктива, кружка, яка сама перемішує каву. Замовте торт, оформлений у вигляді улюбленого студентом персонажа комп'ютерної гри або самого популярного підручника з профільного предмету. Фотографії подарунка з захопленими коментарями моментально розлетяться по Інтернету!
Якісний міський рюкзак підійде і дівчині, і хлопцеві, дозволить звільнити руки і вільно пересуватися по місту. Не хочете довго вибирати, що подарувати студентові на день народження - подаруйте гроші. Тільки не в звичному конверті. Замовте у майстра гелеву кульку з купюрою в конфетті всередині - весело і оригінально. Прості і забавні подарунки найкраще дарувати до дня Тетянин або з нагоди закінчення сесії. Такі корисні дрібниці не раз знадобляться імениннику святкування і змусять його згадати про дарувальника з посмішкою.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День юриста 2024, в якому знаходиться 97 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт