Feedback

Що подарувати дівчинці-підлітку якщо вона

15.09.2021 219

Легко і приємно робити подарунки, якщо у вашої дочки-підлітка є хобі або якесь постійне захоплення. Спортсменці завжди можна презентувати щось зі спортивних аксесуарів, умільці - то, що займе почесне місце в її коробочці для рукоділля або на величезному столі.

А якщо хобі немає? Що ж, можливо, ви не дуже уважні до того, що викликає інтерес у вашої дитини. Адже це можуть бути найпростіші побутові речі, але в підлітковому віці в них ще присутній невеликий елемент гри.

Дівчинці подобається готувати, і вона намагається сама готувати сніданки, нехай не завжди вдалі? Не треба гасити прекрасний ентузіазм! Навпаки, підкиньте дров в це кулінарне багаття. Можна подарувати кулінару-початківцю кухонні експерименти підлітку сендвічницю або тостер. Це безпечно побутова техніка, яка допоможе дитині самій готувати сніданки в школу. І друзів пригощати.

Ще один цікавий варіант - морожениця. Який підліток відмовиться самостійно хімічити на кухні, якщо в результаті можна стати кулінаром достатньої кількості холодного частування!

З більш дрібних кухонних штучок, але не менш приємних - набір для виготовлення льодяників. Пам'ятайте, ми в дитинстві робили їх в ложці над палаючою конфоркою?

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт