Feedback

Обираємо свіжі квіти у подарунок

15.09.2021 95

Найпопулярнішим подарунком є квіти.

Троянди. Свіжі троянди відрізняються пружністю, трохи відкритими бутонами. Перевірити просто: злегка струсіть бутон і подивіться, як поводяться пелюстки. Якщо вони активно ворушаться, значить, квітки залишилося жити всього пару днів. Свіжі пелюстки пружні: якщо трішки відігнути їх від бутона, вони тут же повертаються назад.
Тюльпан. Бутони свіжих тюльпанів повинні бути щільно закриті і мати зелене підставу. Наявність на квітках резіночек - не дуже хороший знак. Швидше за все, це вже розпустилися рослини, яким спеціально не дають розкриватися, щоб зберегти товарний вигляд.
Альстромерія. Про свіжості альстромерій розкажуть тичинки: якщо вони зеленуваті, значить, квітка розпустилася недавно. А потемнілі тичинки покажуть, що він вже встиг постояти кілька днів розкритим. Добре, якщо в букеті багато бутонів: такі квіти будуть розкриватися поступово і довше радувати око.
Хризантема. Кущова хризантема повинна бути пружною, без сухих бутончиків, з соковитими листям на стеблі. Серединки свіжих квітів можуть бути жовтими або зеленими (але не чорними!). Листя пружні і яскраві.
Півонія. Купуйте півонії тільки у вигляді щільних або ледь розкритих бутонів, щоб вони встигли порадувати свого власника. Ці квіти після розкриття обсипаються дуже швидко, так що сміливо даруєте їх в бутонах.
Продовжити життя зрізаним квітам у вазі допоможуть прохолода і регулярна зміна води. Букет буде краще стояти, якщо позбавити його від упаковки, а в воду додати столову ложку цукру або спеціальний розчин.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт