Feedback

Як обрати хороший букет у подарунок

15.09.2021 96

Купуючи квіти, ми хочемо не просто подарувати букет, а створити певний настрій, показати своє ставлення. Чт то кохана людина, близький родич, колега, подруга або перша вчителька нашогї дитини. Погодьтеся, не хотілося б, щоб ошатний букет на наступний день або в той же вечір перетворився в тьмяний віник. Не купуйте готовий букет або композицію з вітрини.

Як правило, їх хапають ті, хто запізнюються або не хочуть морочитися з підбором кольорів. Бачать готове рішення, яке підходить по бюджету, беруть яскраву композицію або великий букет і задоволені залишають квітковий салон.

Однак велика ймовірність того, що ніжки квітів незабаром покриються неприємним слизом, бутони потухнуть, а пелюстки обсиплються. Справа в тому, що в такі збірні композиції найчастіше йдуть квіти, які вчасно не вдалося реалізувати: це їх останній шанс бути проданими. Несвіжі квіти маскують за допомогою фарбування в яскраві кольори, додавання блискіток, пишних рюш і "спідничок" з упаковки під кожним бутоном. Там же зустрічаються постраждалі квіти: наприклад, ті, у яких була зламана ніжка, тому її довелося сильно укорочувати, а саму квітку садити в пластикову капсулу з водою.

Запам'ятайте основне правило: чим більше прикрас і бутафорії, тим гірші самі квіти. Свіжим бутонам і зелені зайва мішура не потрібна, вони гарні навіть у вигляді монобукета. Якщо вам все-таки хочеться скласти складний букет з кількох видів квітів, виберіть кожен з них самостійно, щоб переконатися в свіжості і довговічності букета.

Виняток - інтернет-магазини з доставкою. Композиції, представлені на сайтах, є зразковими зразками, за фактом ж кожен букет збирається безпосередньо після замовлення, так як робити їх заздалегідь просто невигідно.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт