Feedback

Безпрограшні подарунки для вчителя

15.09.2021 104

Подарункові набори чаю. Оригінальна тематична упаковка відповідає тематиці свята, а вміст стане в нагоді і на домашній кухні, і в учительській.

Якщо ж педагог - кофеман, подаруйте йому гарний набір ароматної кави, оригінальну турку, гейзерну кавоварку або який-небудь стильний аксесуар.

Портативний зволожувач повітря або невеликий іонізатор стануть відмінним варіантом для тих, хто вважає за краще практичні подарунки. Функціонально і корисно для здоров'я, можна забрати додому або використовувати в класі (на благо і ваших дітей заодно).

Ваза для квітів. Так, це класика, але тим не менше вона завжди актуальна. Придивіться, який вази не вистачає в кабінеті: широкої для об'ємних букетів або вузької для високих квітів, а може, стильною невеликий вазочки для легких сухоцвітів? Подбайте про те, щоб вчителю було куди поставити святковий букет, адже його все одно хто-небудь подарує.

Не хочете дарувати квіти, а й без букета якось незручно? Вибирайте альтернативні варіанти. Наприклад, букет з полуниці або яскраву фруктову композицію. Отримайте і оригінальність, і практичність в одному подарунку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт