Feedback

Кілька ідей корисних і небанальних подарунків для вчителя

15.09.2021 227

Кілька ідей корисних і небанальних подарунків для вчителя
Пропонуємо вам список незвичайних подарунків, які дійсно можуть зайняти гідне місце в кабінеті або вдома у викладача.

1. Рухомі рослини або літаючий глобус - тематичний варіант для біологів або географів і просто прикольний аксесуар для будь-якого педагога.

2. Барометр фіцроя - він же хімічний барометр Фіцроя. Оригінальний подарунок вчителю фізики або хімії, та й в принципі будь-якого педагогу-чоловікові. Визначати у ній погоду цікаво буде і вчителю, і учням.


3. Іменна флешка або зовнішній жорсткий диск з гравіюванням. Корисний подарунок, яким точно скористаються - щоб зберігати і переносити навчальні програми, конспекти, презентації.

4. Електричний ластик - забавний сувенір улюбленому вчителеві. Особливо оцінять його викладачі образотворчого мистецтва і креслення.

5. Настінний або настільний календар з фотографіями учнів стане приємним і корисним подарунком класному керівнику, особливо в старших і випускних класах. Можна також зробити фотоколаж на пластиці або дереві і розмістити на стіні в класі.


6. Шоколадні набори. Але не просто цукерки, а тематичний фігурний шоколад: гантелі для вчителя фізкультури, лінійка і циркуль для математика, інструменти для трудовика.

7. Подарункові набори чаю. Оригінальна тематична упаковка відповідає тематиці свята, а вміст стане в нагоді і на домашній кухні, і в учительській.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт