Feedback

Чого не варто дарувати вчителю

15.09.2021 137

Косметика. Річ делікатна і дуже інтимна, щоб стати подарунком вчителю. Антивікові засоби, шампуні і гелі для душу можуть стати причиною серйозної образи, а вгадати марку і колір декоративної косметики або знайти підходящі духи практично неможливо. Дуже популярний подарунок вчителю - крем для рук. Начебто актуально і для догляду в міжсезоння, і після роботи з крейдою. Але креми дарують майже на кожне свято. Так що якщо зберетеся дарувати, то вибирайте дійсно якісні засоби преміальних брендів або в незвичайній упаковці, щоб крем не відправився валятися без діла до своїх побратимів.
Посуд. Сервізи з позолотою, сільнички з символом року, маслянки, салатники, оригінальні келихи і чашки зі стразами - чого тільки не накопичили вчителя за роки роботи в школі! Вся ця посудна вакханалія найчастіше залишається стояти в коробках або передаровується колегам на який-небудь ювілей. Причому, можливо, не один раз. Якщо все ж таки вирішите подарувати посуд, нехай це буде стильний сучасний комплект, який можна використовувати в побуті, або гарний набір столових приладів, а не етажерка для фруктів або ще якесь специфічне виріб з порцеляни.
Алкоголь. Не даруйте ні в якому разі. Навіть дорогий і красиво упакований. Так, вчителі теж люди і напевно не проти поповнити свій домашній бар пляшкою преміального продукту. Але етика важливіше. Уявіть собі, як ніяково буде вчителю приймати пляшку з міцним напоєм з рук своїх учнів або їх батьків.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт