Feedback

Як дарувати подарунок вчителю

15.09.2021 116

Підбирати подарунок для викладача дійсно складно. Ви не дуже близько знайомі і часто не інформовані про його хобі та уподобання. Між вами є певна соціальна дистанція і особисті подарунки будуть недоречні. Так як же догодити улюбленому вчителеві?


Постарайтеся зробити адресний подарунок - такий, щоб одержувач міг ним користуватися на роботі чи вдома. Принтер для класу або штори в учительську - не найвдаліший варіант.
Продумайте упаковку. Навіть найпростіший презент краще акуратно і стильно упакувати. Оформлення може бути класичним або в тему свята. Доброю ідеєю буде листівка з підписами від учнів: вона зробить подарунок більш адресним і особистим.
Обов'язково зніміть з подарунка цінник і не згадуйте ні при даруванні, ні після, наскільки дорогий цей презент і як непросто вам було його вибрати або знайти.
Продумайте кілька фраз, які ви скажете, коли будете вручати подарунок. Чергове "Вітаємо, Марія Іванна" краще замінити словами подяки за увагу до ваших дітей і добрими побажаннями.
Після того як подарунок вручений, не варто цікавитися, чи подобається він, користувався ним учитель, чи пробував. Це негарно і поставить вас обох в незручне становище.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт