Feedback

Пристрої і гаджети у подарунок програмісту

03.09.2021 80

Навряд чи іменинник відмовиться від нових гаджетів, нехай це буде навіть простий, але цікавий смартфон:
Смартфон. Комп'ютерні генії люблять розбиратися в складних пристроях, знаходити в них нові функції.
Новітній смартфон може зайняти іменинника торжества на пару вечорів і стати улюбленим зручним гаджетом. Ноутбук або комп'ютер. Якщо кошти дозволяють, можна придбати комп'ютер або деталі для нього, ноутбук. Такі презенти точно не будуть припадати пилом, адже техніки у програмістів багато не буває!
Arduino. Arduino представляє собою електронний конструктор, за допомогою якого можна розробляти безліч пристроїв різної складності за кілька годин. Подарунок точно порадує людей, які в дитинстві були захоплені «Лего» або постійно створювали щось своїми руками - тепер проблема що подарувати програмісту-хлопцеві вирішена. Конструктором можуть користуватися і новачки, і професіонали.
USB-пилосос. Людина, яка проводить практично весь свій час за комп'ютером, часто і їсть теж там. Крихти й інше дрібне сміття з часом накопичуються між клавішами клавіатури, і працювати стає некомфортно. Прочистити її буває не так-то просто, доводиться прикладати багато зусиль. Але врятувати ситуацію може USB-пилосос, в лічені секунди робить клавіатуру чистою і зручною. Серед гаджетів і пристроїв, здатних порадувати програміста, можна виділити також столик для ноутбука, який полегшить життя, додасть комфорту; розгалужувач; круті навушники та інші пристосування.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт