Feedback

Класика жанру у подарунок нафтовику

03.09.2021 158

Тематичні сувеніри - презент, який може порадувати вашого друга, а може і викликати роздратування. Наприклад, якщо ви подарували до свята десяту модель нафтової вишки, а у іменинника святкування таких в шафі вже десять. Або якщо ви придбали в подарунок запонки у вигляді тієї ж вишки, а людина не любить носити сорочки. Тому придивіться до інтер'єру будинку або робочого кабінету іменинника, дізнайтеся більше про його звички. Корисна інформація дозволить вам вибрати непересічний подарунок. Але є безпрограшні варіанти, які тут же підуть в вживання:
Шоколад і цукерки можна подарувати жінці-нафтовикові. Якщо проявити трохи кмітливості, завжди вдасться подарувати солодощі у вигляді маленької вишки, нафтової колбочки, робочого інструмента.
Алкоголь - класичний подарунок нафтовикові, який легко підібрати. Якщо смакові пристрасті невідомі, пристойно дарувати вино - жінкам, віскі - чоловікам, і по-справжньому хороший коньяк - абсолютно всім.
Дизайнерський торт зі їстівною фігуркою оригінально прикрасить святковий стіл.
Вибір сувеніра - заняття зовсім не просте. Але при відомій частці спостережливості і фантазії у вас все вийде. Практично, але з "родзинкою".
Щоб подарунком користувалися якомога частіше, зверніть увагу на корисні в побуті предмети:
Кружка з індикатором "палива" всередині, прикрашена оригінальним написом, стане в нагоді в обідню перерву на роботі чи вдома на кухні. Хочете, щоб винуватець торжества частіше відпочивав? Подумайте про подушку з відповідною вишивкою-побажанням. Ваш друг, родич або колега завжди стежить за часом? Подаруйте йому незвичайний наручний годинник. Графин для коньяку в формі бензовоза зацікавить з першого погляду. Футболка зі стильним унікальним принтом не залишиться лежати в шафі.
Принести користь хорошій людині - що може бути краще! І неважливо, скільки коштувала подана вами річ - головне, щоб вона була практичною і цікавою.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт