Feedback

Хай-тек для просунутих у подарунок

03.09.2021 120

Часто нафтовики не сидять на місці - професія передбачає поїздки і відрядження, не варто забувати про час відпусток. Роздумуючи, який вибрати подарунок на день працівників нафтової, газової і паливної промисловості, згадайте про корисні гаджетах і доповненнях до них!
Портативні комп'ютери дозволять тримати руку на пульсі подій і не обтяжувати себе великою технікою.
Подаруйте компактний ноутбук для подорожей, захищений від будь-яких несподіванок.
Сучасний смартфон також стане корисним презентом.
Головні якості телефону для відпустки: додаткові слоти для сім-карт, захищеність від води і потужна камера. Доповніть його м'якою клавіатурою або фірмовим чохлом. Компактний медіаплеєр не варто скидати з рахунків - саме таку річ можна брати з собою, якщо потрібно розслабитися в дорозі. Портативна зарядка може знадобитися зовсім несподівано.
Хочете подарувати новий погляд на світ? Окуляри віртуальної реальності - ваш вибір! Надалі можете не шукати відповіді на запитання, що подарувати нафтовикові - безліч ігор, фільмів і онлайн-розваг для 3D-окулярів випускається кожен місяць.
Як щодо іменної флешки? Потрібна інформація або важливий бекап завжди будуть під рукою, і вас не раз будуть згадувати добрим словом. Виберіть будь-який з безлічі USB-гаджетів: компактний вентилятор, підігрів для кружки, лампочка-кліпса на монітор або смартфон. Зустрічаються і екзотичні речі, наприклад, USB-шкарпетки з підігрівом! Будь-який з цих предметів може стати корисним поповненням колекції сучасних пристроїв. Електронна сигарета може стати відмінним подарунком. Вона не пожежонебезпечна, тому курець зможе користуватися нею в будь-якому місці. Нафтовики знають толк в технологіях, так що подарований вами корисний гаджет безсумнівно стане в нагоді в господарстві.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт