Feedback

Від колег подарунок

02.09.2021 98

Професійні свята нерідко відзначаються в колі колег. І вчителі в цьому випадку - не виняток. На таких невеликих корпоративних заходах прийнято обмінюватися скромними презентами. Скромними, тому що у викладацькому колективі, як правило, більше десятка осіб, і поддарувати кожному щось дороге просто немає можливості. З чого ж вибирати?
чайні пари (чашка і блюдце);
солодощі (баночки з медом, шоколадки);
набори або упаковки чаю та кави;
рушники з вишивкою;
фоторамки;
декоративні свічки;
мило ручної роботи;
ручки-указки і лазерні указки;
записні книжки;
футляри для окулярів;
брелоки та ін. Якщо хочеться порадувати колег чимось оригінальним, приготуйте для них оригінальні жартівливі баночки з написами типу "Терпін", "Спокій, тільки спокій", "То ли еще будет", "Нервовозвратін" і т.д. В баночки треба покласти драже або мармелад - нехай товариші по службі приймають ці "засоби" після важких уроків, яких буде чимало в їхній кар'єрі.

Звичайно, існують так звані чергові подарунки, на кшталт цукерок і квітів, але краще придумати щось більш оригінальне. Адже вчитель, як правило, працює в школі кілька років. І щороку 5 жовтня бачити одне й те саме йому навряд чи хочеться. Тому треба постаратися зробити так, щоб сюрприз запам'ятався, а ще краще - прослужив довгі роки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт