Feedback

Практичні подарунки для вчителя

02.09.2021 92

Якщо ви знайомі з учителем давно і знаєте, що він весь день проводить в школі, де готується до уроків і проводить час в рідкісні хвилини відпочинку, то можна подарувати щось з наборів для гарячих напоїв. Вибір широкий: від чайних пар - до невеликих сервізів. Чашки для чаю або кави: ковток ароматного напою додасть сил і енергії протягом важкого навчального дня. Френч-прес завжди дозволить заварити свіжого листового чаю, а не задовольнятися чайними пакетиками. Електричний чайник або кавоварка будуть кожен раз нагадувати про дарувальника і стануть в нагоді для колективного чаювання. Термос з електричним підігрівом заощадить час і сили на кип'ятіння води. Праця вчителя надзвичайно напружений: далеко не кожен здатний витримати специфіку і ритм шкільних буднів і свят. Тому комфорт в життя педагога не стане зайвим. Якщо вам хочеться подарувати трохи корисної зручності, то розгляньте такі варіанти, як:
красива в'язана шаль, яка буде хорошим пам'ятним і практичним подарунком;
лазерна указка, яка доповнить образ сучасного вчителя;
зручний щоденник, де зафіксуються всі важливі справи і дати;
якісна ручка, якою буде приємно ставити п'ятірки в журнал і готувати конспекти;
письмове приладдя для робочого столу;
настільна лампа, яка створить затишок і збереже зір та ін. Добре, якщо ці пам'ятні подарунки подарують не індивідуально, а від всього класного колективу. Це не поставить в незручне становище педагога і виключить змагальний момент між дітьми в питанні привітання, що теж важливо.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт