Feedback

Що краще не дарувати вчителю

01.09.2021 110

Між учителем, учнями та їх батьками все-таки повинна бути субординація навіть при дружніх відносинах. Тому до вибору подарунка потрібно підходити з максимальною тактовністю, щоб не образити, чи не фамільярничати і не поставити людину в незручне становище. Ось кілька порад, які допоможуть вам уникнути непорозумінь:
Уникайте надмірно дорогих подарунків. Це може поставити в незручне становище, і людина буде відчувати себе зобов'язаною.
Не варто дарувати алкоголь, особливо якщо дарувати подарунок будуть учні. Особисті речі в якості подарунка теж намагайтеся обходити стороною. Це стосується одягу, білизни, взуття і косметики. Комплекти постільної білизни, сковорідки і каструлі теж не кращий варіант. Гроші теж не варто дарувати. Домашні тварини хоч і дуже милі, але краще не варто дарувати. Звичайно, бувають винятки, і ви можете зупинити свій вибір на флаконі духів, красивій хустці або шалі. Але тільки якщо ви впевнені в правильності свого вибору, добре знаєте смак дарувальника і знаєте, що це буде доречно. Подарунок можна вибрати виходячи і з спеціалізації педагога. Викладачеві музики - подаруйте абонемент в філармонію, рідкісні ноти або записи класичних творів. Літератору - томик його улюбленого автора в рідкісному, колекційному виданні, або ж якщо йому до душі сучасна література - книгу з автографом письменника. Вчителю малювання - набір сучасних художніх матеріалів або сертифікат на відвідування цікавих лекцій з мистецтвознавства. Математику - настінні або наручний годинник з формулами замість цифр.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт

Найпопулярніше за сьогодні