Feedback

Креативні подарунки

01.09.2021 106

Уміло подана творча ініціатива - запорука успіху будь-якого заходу. Незабутнім подарунком для викладача будуть мереживні серветки, комплект дорогої постільної білизни або декоративні наволочки для дивана.
Фільм або фотоколаж, присвячений знаменним подіям життя класу. Якщо педагог живе в заміському будинку, можна зробити йому садову скульптуру або фігуру. Мішечок з монетами, замовленими в приватній кузні. На одній стороні замість звичного орла можна розмістити зображення пера і чорнильниці, а на іншій - ім'я учня і рік випуску.
Екзотична квітка. Якщо педагог захоплюється розведенням кімнатних рослин, йому сподобається рідкісний, дивовижний екземпляр, придбати який можна в спеціалізованій флористичної лавці.
Чудовим подарунком стане клаптева ковдра, зроблене в популярній техніці печворк, і кілька невеликих декоративних подушок, виконаних в одній колірній гамі.
Крім традиційної атрибутики у вигляді повітряних куль і ошатної форми, нехай учитель запам'ятає любов учнів, виражену в красивому жесті. Школа - це підготовка до дорослого, самостійного життя, в якій класний керівник бере безпосередню участь. Найменше, що можна зробити для наставника, - віддячити приємним презентом.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт