Feedback

Приємні дрібниці для викладача

01.09.2021 96

Не зайвим буде згадати, що викладач - це жива людина зі своїми звичками і смаковими уподобаннями. Тому можна знизити градус офіціозу і подумати про предмети більш особистого, сімейного характеру.
Настільна лампа з абажуром. Бажано щоб ковпак для торшера був ручної роботи. Щоб надати сувеніру більшої оригінальності, можна використовувати тканину з нанесенням фотодруку. Малюнок може зображати кадри, зроблені під час спільних поїздок або шкільних буднів.
Скриньки. Це може бути як скринька для зберігання прикрас, так і несесер для всіляких дрібниць. Унікальності подарунку додасть розпис у вигляді шкільного двору, наприклад.
Елементи фотоарт або техніка декупажу також вітаються.
Дерев'яна указка. Консервативним педагогам такий сувенір буде як не можна до речі. Слід вибирати указку, зроблену з хороших порід дерева.
Відмінно виглядатимуть стрази або кристали в поєднанні з елементами різьблення. Індивідуальний підхід - запорука душевного подарунка, який виявиться цінним не тільки з матеріальної точки зору.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт