Feedback

Подарунок для педагога

01.09.2021 79

Чим можна ощасливити будь-якого педагога незалежно від його статусу? Ідеї ​​універсальних і корисних подарунків, які потрібні всім і завжди, існують, і їх не так уже й мало:
Флешка на кілька гігабайт, стильна і зручна - простий і безпрограшний варіант, що подарувати на День вчителя. Особливо якщо ви замовите вигравіювання на корпусі гаджета прізвище-ім'я-по батькові викладача - тоді флешка гарантовано не загубиться!
Бездротова комп'ютерна миша завжди стане в нагоді в житті, оскільки комплектуючі до ПК мають звичай ламатися в саму невідповідну хвилину. Варто вибрати лазерну або світлодіодну мишу, зручну для лівшів і правшів, які не дуже маленьку - щоб рука комфортно розташовувалася на ній.
Хороший щоденник, бажано в шкіряній обкладинці, при бажанні можна замовити гравірування на обкладинці ім'я майбутнього власника, також стане вдалим подарунком викладачеві.
Якісна презентабельна ручка - головне знаряддя праці вчителя і завжди доречний подарунок. Настільна лампа з широким функціоналом - найкращий помічник педагога, особливо якщо потрібно прийняти рішення, що подарувати вчителю в школі. Шкільний учитель завжди перевіряє величезну кількість зошитів, і часто засиджується над ними допізна. Так що лампа, яка може прийняти будь-яке зручне положення, - відмінний подарунок! Чудовий зворушливий подарунок - фотоальбом з роздрукованими знімками найцікавіших і пам'ятних моментів життя класу або групи. Або ж колективна творчість - картина, стінгазета, відеокліп, змонтований учнями. Найдорожча кава або чай створять приємну атмосферу в учительській або на кафедрі, піднімуть настрій і зігріють зсередини. Алкоголь краще не дарувати - якщо вчитель принциповий противник спиртного, такий презент його засмутить.
Подарувати можна що завгодно, але найголовніша умова успішного подарунка - творчо підійти до оформлення та вручення презенту. Стильна упаковка, кумедна листівка з добрими словами, вираз вдячності в голосі й очах порадують наставника більше, ніж найдорожчий презент.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт