Feedback

У пошуках натхнення

01.09.2021 200

Натхнення - дуже дивна річ. Іноді воно приходить несподівано, але буває і так, що потрібно щось, що направить в потрібне русло і допоможе поглянути на світ під іншим кутом. Для цього організуйте для композитора емоційний струс. Це допоможе відволіктися і змінити обстановку, що дасть стимул на створення нового шедевра. Таким сюрпризом може стати:
відвідування художньої виставки - від класичних полотен до авангардного живопису. Композитори, що створюють музику різних жанрів, обов'язково надихнути на нові звершення, дивлячись на буйство фарб і різні художні техніки; відвідування містичного квесту, похмура атмосфера якого створить певний настрій, а потужний викид адреналіну непогано стимулює мозкову діяльність;
концерт улюбленого виконавця або групи, відвідування якого зарядить на нові твори;
екскурсійна програма по незвичайних місцях вашого міста з цікавою і небанальною програмою. Іноді поглянути на звичні речі під іншим ракурсом буває дуже корисно для натхнення. Якщо ви добре володієте словом і римою, подаруйте композитору власні вірші. Хто знає, можливо, ваше вірш надихне іменинника на створення прекрасної мелодії, а спільна творчість стане справжнім хітом.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт