Feedback

Сувеніри та креатив в подарунок

25.08.2021 88

Якщо немає бажання або можливості дарувати людині подарунок, пов'язаний з музичним мистецтвом, щось, що безпосередньо відноситься до його діяльності, можна підшукати якісь сувеніри або придумати щось ще більш оригінальне. Людина, яка звикла перебувати на сцені, уважно стежить за своїм іміджем і любить одягатися стильно (в залежності від того, що саме він виконує). Так що подарувати хлопцеві-музиканту можна подарувати оригінальну краватку або «метелика» із зображенням нот або інструменту;
підтяжки з таким же принтом;
ремінь з пряжкою, наприклад, у вигляді гітарного грифа;
затиск для краватки з оригінальним дизайном і т.п.
Прекрасним подарунком стане який-небудь предмет з автографом улюбленого виконавця (це може бути футболка, кепка, плакат, листівка або диск). Підійдуть предмети з логотипом улюбленої групи:
кружка,
нашивки,
магніти,
брелки, килимки для миші, чохли на телефон, годинник, обкладинки для документів, візитниці, значки і навіть просто сувеніри. Можливо, має сенс задуматися і про презенти на кшталт квитків на концерт або сертифіката на відвідування майстер-класу якогось знаменитого виконавця. А хтось прийде в захват, отримавши можливість відвідати тату-студію і прикрасити тіло малюнком.
У деяких випадках доречно змайструвати подарунок самостійно. Наприклад, вирізати зі старої вінілової платівки обриси назви якоїсь музичної групи або навіть впізнаваний абрис самого виконавця. Також можна відповідно оформити рамку, зшити чохол на подушку із зображенням нот або клавіш і т.д. Чим ретельніше буде обраний подарунок для музиканта, тим цінніше він стане для обдаровуваного. Адже люди з тонкою душевною організацією дуже добре відчувають, коли людина дійсно хотів зробити їм приємно, а коли це була лише формальність.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт