Feedback

Все те, що звучить у подарунок для музиканта

25.08.2021 818

Музикантові треба дарувати музичний інструмент. Така думка приходить в голову перше, коли людина починає шукати презент для того, хто займається музикою. І в деяких випадках це може бути дуже навіть хорошим варіантом. Але треба враховувати деякі особливості такого подарунка:
він може коштувати недешево, і частіше за все цей варіант вибирають, коли шукають, що подарувати музикантові на день народження;
багато інструментів треба підбирати, враховуючи антропометричні дані того, хто буде на ньому грати;
він може не підійти по звучанню, матеріалу, з якого виготовлений, або навіть за кольором;
якщо інструмент громіздкий, можуть виникнути проблеми зі зберіганням, і т.д.
Якщо ж дарувальник все-таки вирішив подарувати саме такий подарунок, необхідно в подробицях дізнатися, що саме необхідно музикантові. Однак є й інший варіант - подарувати так званий «сувенірний» музичний інструмент. Тобто такий, який звучить, але не є основним для одержувача:
бонги,
шейкери,
маракаси,
панфлейти,
тріскачки,
дзвіночки,
свистульки,
губні гармошки,
прості барабани та ін. Навіть якщо музикант не буде користуватися нічим з перерахованого постійно, наявність такого «сувеніру», можливо, змусить його навчитися грати на ньому, що потім стане в нагоді у професійній діяльності.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт