Feedback

Просто і зі смаком. Подарунок для моряка

25.08.2021 92

Дорога, як відомо, увага, а не подарунок. Однак увагу потрібно проявляти так, щоб вона була в радість близькій людині. Розмірковуючи, що подарувати на день моряка, пам'ятайте: невеличкий подарунок приносить задоволення тільки коли він і корисний, і стильний. Виберіть один з цих презентів - і не прогадаєте!
Книга - безпрограшний варіант. Виберіть захоплюючий бестселер, який можна з цікавістю перечитувати знову і знову.
Компас - не тільки антуражний, а й практичний предмет. Він може врятувати в складній ситуації, якщо його власник - завзятий турист або грибник.
Ремінь зі шкіри з пряжкою в морському стилі - модна і зручна річ. Без ременя не обходиться жоден чоловічий гардероб. Доповнити образ допоможуть елегантні запонки у формі якоря.
Камені для віскі - незамінний аксесуар культури вживання цього напою. На відміну від льоду, екологічно чисті камені - граніт, шунгіт або нефрит - охолоджують віскі. Подарувати моряку можна ефектну керамічну кружку зі стилізованим восьминогом на дні. Пити чай, спостерігаючи, як з дна «моря» піднімається забавне «чудовисько» - це весело.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт