Feedback

Бюджетні презенти дизайнеру

22.08.2021 67

Другу-дизайнеру можна вибрати і простий недорогий подарунок. Проявіть фантазію і зробіть подарунок своїми руками. Нехай навіть ви не професійний майстер, ваш друг обов'язково оцінить старання і проявлену ініціативу. З презентами ручної роботи не доведеться ламати голову, що подарувати дизайнеру дівчині і дизайнеру хлопцеві:
олівців своїми руками можна зробити з підручних матеріалів: банки з-під кави, пластикового стакана, картонної коробки. Можна обклеїти заготовку яскравим скотчем, обтягнути тканиною або шкірою, розшити стрічками, зв'язати чохол гачком.
Флешка знадобиться будь-якому дизайнерові. Зараз USB-накопичувачів безліч і на різний смак. Якщо жоден з них не підходить до вашої задумом, можна купити найпростіший flash накопичувач, прикрасити його полімерною глиною або приклеїти різні деталі.
Подушка ручної роботи у вигляді миловидних тварин, їжі, квітів - один з кращих варіантів з того, можна подарувати дівчині.
Чоловікові можна зшити підголівник в формі сокири вікінга або кістки. Непоганий подарунок - іграшка (ялинкова, інтер'єрна, горищні). Може бути в'язана, вишита, зшита, розписана вручну.
Магніти на холодильник з солоного тіста або глини - небанальний подарунок, який не потребує великих витрат і особливих умінь, адже ліпити вміють абсолютно все. Зв'яжіть дизайнеру оригінальні рукавиці, рукавички або шапку. Чим безумніше - тим краще. Купуйте звичайний щоденник і самі оформите обкладинку.
Недорогі на перший погляд подарунки можуть стати найціннішими. Вони піднімають настрій і запам'ятовуються надовго.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт