Feedback

Табу на сюрпризи даруючи подарунок вихователю

21.08.2021 70

Існує також категорія речей, які не варто дарувати на випускному ні за яких обставин, тому що ви ризикуєте не порадувати людей, а, навпаки, засмутити:
Гроші в конверті. Сюрприз повинен викликати у жінки приємні спогади про дні, проведені разом з вашими дітьми. Готівкова є практично завжди хорошим варіантом презенту, але не в цьому випадку.
Одяг, взуття, аксессуари. Оскільки вихователь не є вашою близькою людиною або родичем, подібні речі не варто вручати, так як можете не вгадати з уподобаннями людини.
Духи і косметика. До них відноситься те ж правило - якщо не впевнені в тому, що знаєте смак жінки, не варто вручати їй такі речі.
Алкоголь. Навіть якщо ви хочете порадувати людину дорогим якісним напоєм, ви не зможете з 100%-ою точністю сказати, любить вона випивати по святах чи ні. Так навіщо ризикувати, чи не краще витратити ці гроші на більш потрібну річ? Для того щоб вибрати ідеальний подарунок для вихователя вашої групи, намагайтеся напередодні випускного якомога частіше спілкуватися з нею з цього приводу, дізнайтеся, чого саме не вистачає педагогу. Не забувайте, що завдяки праці цієї людини, не один десяток дітей зможуть піти в перший клас з потрібними знаннями і вміннями, віддячте вихователя за її нелегку працю.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт