Feedback

Своїми руками - найцінніше. Подарунок для виховательки.

20.08.2021 1449

Крім стандартного презенту від всіх батьків або від сім'ї, можна сісти разом зі своїм чадом і зробити власними руками невеликий, але приємний сюрприз. Така річ буде дорожча, ніж самий шикарний подарунок, адже вихованець в своїй поробці зайвий раз скаже «спасибі» педагогу, який навчив його всьому:
Колаж з фотографій хлопців групи займе почесне місце на стіні в саду. Не забудьте прикрасити його різними картинками і помістити в дерев'яну рамку. Якщо немає можливості придбати її, то участь у створенні сюрпризу може прийняти і тато.
Проста листівка з картону, декорована вирізка з метеликами і намистинками теж буде дуже доречна при привітанні педагога. Буде незайвим, якщо дитина або ви напишете на ній слова подяки. Квітковий горщик, в якому замість букета вихователька виявить фотографії дітей, ніби виросли з землі, однозначно стане незабутнім подарунком. Для повної подібності зі звичайним горщиком, наріжте смужки зеленого паперу і покладіть на дно. У подібному сюрпризі буде відмінно читатися фраза про те, що «діти - квіти життя» і одночасно з цим вихователь буде пишатися тим, що навчила малюків працювати своїми руками. Набір цукерок, оформлений незвично, навряд чи буде з'їджений так швидко, як солодощі з простої коробки. Включіть фантазію і разом з дитиною створіть з смачненького печива, наприклад, машину. До такого презенту досить буде прикласти листівку зі словами подяки і можна сміливо вручати педагогу. Емоційніше за все педагоги реагують на презенти, зроблені дітьми. Розкажіть дитині, як приємно буде його вихователю отримати подарунок зроблений своїми руками.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт