Feedback

Смачні подарунки лікарю

19.08.2021 81

Ще одна категорія приємних презентів - ті, якими можна поласувати. Лікарям, особливо акушерам-гінекологам, часто дарують цукерки та алкоголь. Такий подарунок навряд чи стане унікальним, оригінальним і запам'ятається, якщо ви не виявите фантазію. Зробити їстівний подарунок цікавим можна, якщо зібрати його спеціально для людини. Серед варіантів смакоти:
Тематичний торт. Він обов'язково повинен відображати специфіку діяльності і бути зроблений з гумором. Фантазія кондитерів безмежна, вони створюють справжні шедеври у вигляді величезної капусти-торта і лікаря, що витягає з неї немовлят, або торти з гінекологічним кріслом і акушерськими інструментами з мастики. Варіантів може бути безліч.
Добре буде виглядати і торт з написом подяки.
Букет з цукерок. Просто цукерки в коробці - це нудно і банально. А цукерки, спеціально оформлені для цього випадку, - інша справа. Акушера подаруйте букет з цукерок, зроблений у вигляді лелеки, який тримає в дзьобі немовляти. Печиво, пряники або капкейкі. Порційні солодощі також припадуть до смаку, а оригінальний дизайн у вигляді зображень акушерського стетоскопа, силуету вагітної жінки, немовляти або просто з написом «спасибі» не залишить байдужим.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт