Feedback

Подарунки з гумором

19.08.2021 115

Якщо іменинник володіє хорошим почуттям гумору, підберіть цікавий сувенір, який і розсмішить, і порадує, і запам'ятається:
Тематичний торт зі їстівною фігуркою у вигляді стоматолога з бормашиною в руках і пацієнта з відкритим ротом, злякано дивиться на медика з крісла. Проявіть фантазію, і ваш торт буде унікальним.
Кулькову ручку у вигляді шприца, дирокол в формі щелепи, вазу для цукерок у формі черепа або інші оригінальні речі в навколомедичній тематиці.
Смішну скульптуру, що зображає стоматолога, або ляльку, зшиту на замовлення, що повторює зовнішність і одяг іменинника.
Кеди, сліпони або футболку, розписані на замовлення. На них можна зобразити щось пов'язане з роботою зубного лікаря або з особистістю самого іменинника.
Орден, красиву й оригінальну табличку на двері кабінету або стіл лікаря, кубок або інші якісні нагородні сувеніри «Кращому дантисту всіх часів і народів».
Вітальний-рекламний щит на одній з вулиць міста. Таке привітання порадує іменинника і зробить йому рекламу, якщо згадати на плакаті який він хороший лікар.
З розряду тематичних і оригінальних презентів можна відзначити ювелірні прикраси: підвіски, брошки або запонки у вигляді зуба. Вибираючи подарунок стоматолога, загляньте в сувенірні магазини і ті, що торгують різними оригінальними предметами для будинку.
Пошукайте вироби ручної роботи на порталах-ярмарках майстрів. Якщо вам прийшла в голову ідея оригінального презенту для зубного лікаря, спробуйте реалізувати її самостійно або знайдіть майстра, який втілить вашу ідею в життя. Щось цікаве, пов'язане з лікарською практикою (наприклад, бюст Гіппократа), можна знайти на «блошиних ринках». Витратьте на підбір презенту трохи більше часу, будьте оригінальними, і ви зможете здивувати і порадувати вашого друга.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт