Feedback

Практичні подарунки для лікаря

19.08.2021 70

Для своїх рідних і друзів, що працюють на ниві стоматології, ви можете підібрати щось більш суттєве, корисне. Що саме може стати в нагоді вашому другу-лікарю в повсякденному житті і роботі, ви можете дізнатися, поцікавившись, як проходять його будні. Серед можливих варіантів корисних подарунків можна виділити: Сертифікат на покупку в магазині спецодягу. Це практичний і потрібний подарунок, лікар сам зможе вибрати новий медичний одяг, якісь аксесуари і потрібні пристосування. Медична література або художні твори про медиків. Якщо людина захоплюється читанням, йому буде приємно отримати такий презент. Зручна записна книжка.
Незважаючи на те що практично у всіх клініках записи ведуться в комп'ютерах, багато лікарів вважають за краще записні книжки і авторучки. Туди вони заносять графік своєї роботи, дані про пацієнтів і іншу потрібну інформацію. Якщо обкладинка у книжки шкіряна, то можна буде зробити іменне гравірування.
Абонемент в басейн. Під час роботи у стоматологів сильно втомлюється спина, часто виникають проблеми з хребтом. Кращою профілактикою і позбавленням від проблем зі спиною буде відвідування басейну.
Сертифікат на відвідування масажного салону. З втомою і болями також допоможе впоратися хороший масаж. Зовнішній жорсткий диск для зберігання даних або зовнішній акумулятор для підзарядки телефону і інших пристроїв. Також хорошим подарунком стане планшет або ноутбук. Якщо зубний лікар лікує дітей, подаруйте йому, наприклад, відео або книгу з лікарем у ролі супергероя, який рятує зубки дітей від злісних мікробів. Такий презент допоможе йому в роботі з малюками.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт