Feedback

Презенти лікарю

19.08.2021 83

Хочете віддячити лікаря, який допомагає зробити вашу посмішку ідеальною? Або шукаєте, що подарувати колезі на професійне свято? Виберіть щось, що ні до чого не зобов'язує, не особливо дороге, але запам'ятовується, наприклад:
Пряники або печива, виконані у формі зуба або стоматологічних інструментів. На пряниках можна попросити кондитера зробити вітальний напис. Якщо ви вмієте пекти самі, це навіть краще. Зроблений своїми руками подарунок буде виглядати ще більш щирим, від щирого серця.
Набір різних сортів чаю або кави, якщо ви знаєте про переваги людини.
Набір мила ручної роботи, виконаний на замовлення. Мило можна також виготовити у вигляді інструментів, з різними написами і малюнками.
Незвичайні зубні щітки або пасти, привезені з далеких країн.
Листівку, зроблену своїми руками, з віршованим поздоровленням.
Флешку у вигляді зуба, або інші тематичні аксесуари: брелок, вазу або годинник-будильник.
Оригінальний кухоль «з щелепою», в формі зуба, з написом «кращий стоматолог».
Вибираючи сувенір для свого лікаря, постарайтеся, щоб ваш подарунок був від душі. Даруйте щось тематичне або просто приємне. Всім дорога увага. Якщо ви примітите якусь особисту інформацію про вашого лікаря і якось прив'яже свій презент до неї, то це буде дуже приємно імениннику.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт