Feedback

Подарунок за хоббі

18.08.2021 79

Хірурги живуть не тільки професією, але вона завжди якимось чином присутня в їхньому повсякденному житті. Подаруйте тематичний подарунок:
Пройдіться по букіністичних магазинах, «блошиних ринках». При бажанні напевно знайдете там який-небудь цікавий раритет на кшталт довідника ліків або антикварного довідника по хірургії. Медики - люди зі специфічним почуттям гумору, тому подарунок з підтекстом беруть із задоволенням. Наприклад, коли хобі лікаря пов'язано з якою-небудь механікою, автомобілями, конструюванням, купіть або замовте фігурку хірурга, який схилився над операційним столом, зібрану з болтів і гайок в стилі техно-арт. Дорога ручка, шкіряний портфель, сумка відомого бренду - всі ці корисні речі довго прослужать доктору-моднику. Не соромтеся запитати свого рятівника - може бути, йому потрібно щось особливе, про що ви навіть не здогадуєтесь: електронна книга, квиток на концерт улюбленого виконавця, щось для особистої колекції?

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт