Feedback

Подарунок від колег: якщо час не лікує, саме час жартувати

18.08.2021 87

Жартівлива культура медиків дозволяє розгулятися від душі. Ось вже де можна дати волю фантазії і несамовито веселитися. Недарма ж гумор медиків визнаний одним з найбільш цинічних. Але по-іншому лікарям і не можна, адже вони щодня стикаються з болем і недугами. Тому і гумор у лікарів специфічний, що впливає на вибір, що подарувати лікарю на день лікаря. Відповідні подарунки від колег:
Смішна табличка на кабінет. Звичайно, навряд чи колега повісить її на двері, але вдома знайде застосування. Подарункові сертифікати міцно увійшли в життя, тому добре буде, якщо колеги вручать карту гіпермаркету, магазину одягу, спортивного бутика, чайної лавки. Техніка для дому та кухні. Подарунки, пов'язані з хобі. Крім роботи, у лікаря може бути маса захоплень: малювання, катання на ковзанах, шиття, полювання, фотографія. Алкоголь, починаючи з радянських часів, лікарям дарують найчастіше. Чи не краще буде подарувати настільний бар або жартівливий сувенір у вигляді пляшки? Сувеніри, пов'язані з анатомією. Настінний годинник на докторську тему. Гуртки з нерозбірливим медичним почерком. Футболки, календарі, блокноти з крилатими фразами на латинській мові. Invia est in medicina via sine lingua Latina (непрохідний в медицині шлях без латинської мови). Якщо не впевнені, що від ваших сувенірів і побутових приладів співробітник прийде в захват, даруєте гроші в конверті. Все-таки колеги - НЕ пацієнти, від них можна прийняти таку своєрідну «хабар». Крім того, презенти можна розділити на «чоловічі» і «жіночі».

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт