Feedback

Що дарують чоловікам?

18.08.2021 96

Представники сильної статі стежать за електронними новинками і люблять всілякі гаджети. Чоловіки оцінять і нестандартні подарунки:
Вирішивши подарувати чоловікові-секретарю парасольку, зробіть акцент на деталях. Навряд чи чоловік зрадіє звичайному чорному аксесуару. А ось незвичайний принт парасольки або фігурна ручка потішить і порадує іменинника. Секретарю, у якого маса обов'язків, як нікому іншому потрібно стежити за часом. Якщо ви вибираєте наручний годинник, вони повинні бути тільки якісними і дорогими. Якщо бюджет фірми не розрахований на придбання фірмового годинника, краще купіть годинник настільний. Наприклад, бінарні, світлодіодні, з додатковими функціями або навіть пісочний. Хороший алкогольний напій і набір фужерів ідеально підійде в якості новорічного подарунка. Якщо ж ви дарували це раніше, можна доповнити презент настільним міні баром або набором для відкривання винних пляшок в футлярі. Що подарувати секретарю чоловікові, якщо з алкоголем він на «Ви»? Наприклад, спортсмен або мандрівник? Любителям вилазок на природу підійде термос, похідний ліхтар або мангал. Ці предмети ніколи не будуть зайвими, адже пікнік хоча б раз на рік влаштовує кожен.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт