Feedback

Подарунок для дівчат та хлопців

06.08.2021 93

За барною стійкою найчастіше працюють хлопці, але зустрічаються і дівчата, які вміло змішують коктейлі, роблять каву, прикрашають напої. І подарунок для такої представниці прекрасної статі може відрізнятися від того, що вручать чоловікові. Чисто жіночі презенти:
комфортний і модний одяг або взуття для роботи (футболка, сорочка, кеди, балетки);
витончена жіноча фляжка;
косметичні засоби (особливо ті, які допоможуть розслабитися після важкої зміни);
симпатичний органайзер або скетчбук;
чохли для гаджетів;
набір гарного чаю або кави;
оригінальні пристосування для кухні;
світильник ручної роботи (наприклад, з винних пробок).
Те, що подарувати бармену дівчині, зовсім не обов'язково має бути пов'язано з її роботою. Але якщо дівчина любить те, чим займається, і із задоволенням робить свою справу, подарунок, швидше за все, доведеться їй до смаку.
Багато хто вважає, що вибрати презент для чоловіка, ким би він не працював, набагато простіше. Можливо, це так, але треба враховувати його характер. Найімовірніше, він відкритий, веселий, товариський і рухливий. У такому випадку для нього варто підібрати що-небудь з цього списку:
пляшка хорошого алкоголю в красивому чохлі;
футболка зі смішним написом;
набір стопок незвичайної форми;
настільна гра; «Піксельні» сонцезахисні окуляри;
підставка для пляшок який-небудь незвичайної форми;
коктейльна каска;
підставка для ноутбука або планшета;
стильний аксесуар або якесь чоловіча прикраса.
Що подарувати бармену чоловікові, може залежати і від того, ким він доводиться дарувальнику. Адже одна справа - вибирати подарунок колезі, і зовсім інше - коханому. Зрештою, професія людини не повинна бути головним орієнтиром, на який варто орієнтуватися при виборі подарунка. Враховувати її має сенс тільки в тому випадку, якщо обдарований неймовірно захоплений своєю справою і обожнює свою роботу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт