Feedback

Подарунок з гумором для бухгалтера

06.08.2021 123

Жартівливі подарунки вже міцно увійшли в моду. Подарунок з гумором - відмінний спосіб підняти настрій і залишити добру пам'ять. У разі якщо бухгалтер не має звички ображатися на жарти і володіє хорошим почуттям гумору, можна подарувати:
Кухоль «Календар відповідального працівника». На ній усі дні тижня, крім вихідних та п'ятниці відзначені як «Дуже поганий день».
Світильник «Вихід з кризи», стилізований під тривожне табло. Місце розміщення залежить тільки від кордонів фантазії: хоч над входом в кабінет, хоч над ліжком будинку.
Оберіг від бюлетенів. Кожен бухгалтер може назвати співробітника, який забирає дорогоцінний робочий час нескінченної балаканиною, такий точно є в кожній фірмі. Дзеркало з жартівливими написами «21 рада, як згадати, що було вчора», «Що означає погуляти добре». Будь-який подарунок - відображення вашої турботи і подяки. Подбайте про те, щоб він відволікав від рутини на роботі і викликав теплу усмішку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт