Feedback

Подарунок жінці бухгалтеру

05.08.2021 78

Найчастіше бухгалтерську посаду займають жінки, оскільки ця робота вимагає копіткої розумової праці і посидючості, вміння аналізувати і економити. Але сам подарунок не варто прив'язувати до роботи, адже людям подобається, коли їх цінують, як особистість. Ось кілька варіацій подарунків для дам-рахівників:
Манікюрний набір. Дамські пальчики завжди повинні виглядати красиво. До того ж, буває, що на роботі зламався ніготь, а звіт потрібно здати вчасно.
Шовкова шийна хустку. Це універсальний подарунок, який підійде дамі будь-якого віку, оскільки займає місце в кожному жіночому гардеробі. Не секрет, що багато бухгалтерів працюють в навушниках, це зручно, допомагає зосередитися на розрахунках і виключити сторонні шуми в кабінеті. Не сушіть голову, що подарувати бухгалтеру жінці, виберіть навушники.
Косметичку і дзеркальце. Навіть пані, які не користуються декоративною косметикою, не гребують лікувальною, тому такий набір оцінять і вони.
Оригінальні настінні годинники. Універсальний подарунок: якщо не підійдуть до домашнього інтер'єру, їх можна повісити в робочому кабінеті.
Іменна флешка. На ній можна вигравіювати ім'я і прізвище, а є і такі, на яких ім'я і прізвище світяться в темряві - дзеркальна флешка «запальна». Капелька турботи на адресу вашого прекрасного бухгалтера повернеться вам сторицею.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт