Feedback

Подарунок на день народження автоінструктору

05.08.2021 1077

У багатьох водіїв після навчання складаються чудові стосунки з автоінструктором: дружба піднімає настрій, а взаємовиручка - перша справа для будь-якого водія. Хтось скло чи дзеркала протре, проїжджаючи повз, хтось підкине до автомайстерні на тросі в разі поломки. А підготувати презент на день народження автоінструктору сам бог велів. Варіанти для іменинника:
Коньяк або віскі. У звичайний день спиртне - не найкращий подарунок автоінструктору. Але в день народження, коли іменинник не за кермом і йому є що відсвяткувати, чому б і ні?
Смайл-комунікатор. Кому як не автоінструктору знати, як часто лихачі підрізають на дорозі, і як рідко пропускають на повороті. От саме на цей випадок і існує такий смайл: він культурно відобразить всі емоції водія: потрібно насварити - нахмуриться, подякувати - посміхнеться.
Хороша книга улюбленого автора іменинника - чудовий подарунок на день народження автоінструктору. Якщо ви дружите, напевно ви знаєте, що іменинник любить більше: фантастику або детективи. Подаруйте захоплюючу книгу, щоб вашому другу було з чим заповнити свій час на дозвіллі або в очікуванні учні,що спізнюється. Дорожній набір мандрівника. У машині часто потрібні банальні речі, які всі разом не збереш, а поодинці збирати довго. Подаруйте набір всього найнеобхіднішого, в ньому є бритва, ножиці, пилка для нігтів, засоби для догляду за взуттям, ніж, футляр для зубної щітки. Звичайно ж, найкращий подарунок для автоінструктора - ваша їзда без аварій. Але його порадує і невеликий презент від чистого серця. Даруйте і не соромтеся: нехай інструктор знає, що його зусилля не були марними, а на дорогах з'явився відмінний водій.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт