Feedback

Подарунок жінці інструктору

05.08.2021 88

Найчастіше інструктують чоловіки, але в цій нелегкій професії зустрічаються і дами. Скрутно підібрати презент жінці-інструктору? Цілком реально! Ось кілька варіантів для дам:
Шоколад або цукерки. На коробці або обгортці приклейте напис «Дякую!». Можна додати коробочку з смачним чаєм або кавою.
Сертифікат на сеанс масажу. Водії добре знають, як часом затікає спина і плечі від одноманітної пози за кермом. Тому, якщо ви роздумуєте, що подарувати автоінструкторці жінці, зупиніться на масажі. Це і здоров'я інструкторові, і для вас відмінний спосіб показати свою вдячність.
Іонізатор повітря в автомобіль. Він працює від прикурювача і очищає повітря від неприємних запахів, а жіночий нюх, як відомо, тонше чоловічого. Подушку з вишитим написом «Подушка безпеки».
Гарний букет улюблених квітів. Пам'ятайте: квіти можуть бути не тільки у святковій обгортці, а й у милому горщику, який можна поставити вдома на підвіконня. У подарунок жінці-інструктору потрібен подарунок з крапелькою турботи і компліменту.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт