Feedback

Живність в подарунок

01.07.2021 69

Якщо дружина не страждає алергією і любить тварин, то швидше придбайте домашню тваринку. Навіть якщо кохана не виходить на пенсію, в її графіку з'являється маса вільного часу, адже в такому віці діти стають самостійними, а онукам більш не потрібна постійна опіка. Подаруйте на ювілей другій половинці:
Цуценя невеликої породи. Можна містити в сучасній квартирі з її невеликим розміром і тіснотою.
Декоративного кролика. Тварина мила і невинна, прекрасно навчається, розумна, але вимагає догляду і уваги, щоденного прибирання клітки, інакше можливий неприємний запах.
Акваріумні рибки. Прекрасний варіант для ледачих, не вимагають спілкування і постійного нагляду, але радують око, виконує заспокійливу функцію.
Черепашок. Ще більш ледачий варіант, не вимогливі до їжі (поїдають майже все) і увазі. Можна «забути» на день без ризику голодної смерті.
Породистого кошеняти. Класичний варіант для підняття настрою і зняття стресу. Папужки - любительку птахів. Яскраві, тямущі, галасливі птиці чудово заповнюють тишу в будинку, але вимагають ретельного догляду. Якщо дружина віддає переваги рослинам, підшукайте домашні квіти або цілий флораріум. Не судіть про це захоплення за традиційними кактусів і фікусам в квартирах, при наявності інтересу і частки професіоналізму, вирощуються справжні зелені шедеври.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт