Feedback

Що подарувати молодому батькові

07.06.2021 68

Важко уявити, що малюк, якому немає і трьох років, сам підготує подарунок для свого батька. Та й дітлахи постарше теж навряд чи зможуть самостійно придумати щось і потім втілити свою ідею в життя без сторонньої допомоги. Тому мама або хтось інший з родичів повинні допомогти виготовити якусь саморобку.
Листівка. Найпростіша, але в той же час зворушлива дитяча листівка виходить з «долоньок». Для цього треба скласти лист кольорового паперу навпіл, докласти долоньку дитини до місця згину, обвести, а потім вирізати так, щоб згин залишився на місці.
Інший варіант: вирізати з картону 2 «долоньки», написати на одній слово «тато», а на іншій - «я тебе люблю!». Смужку паперу скласти «гармошкою», написавши на ній, наприклад, «дуже-дуже» або «дуже сильно» і т.д. «Гармошку» приклеюють між «долоньками».
Колаж. Зазвичай його роблять з фото, розміщуючи їх на одному аркуші ватману (тоді це буде щось типу стінгазети) або поєднуючи їх в комп'ютері, а потім роздруковуючи на аркуші А4 і поміщаючи в рамку. На фото може бути дитина, що тримає плакати з написаними на них привітаннями, або просто цікаві кадри, де зображений батько з сином або донькою. У першому випадку плакати чаду цілком під силу зробити самому, якщо йому року 4 або більше.
Підставка. Що подарувати на день народження татові від дошкільника - від дівчинки або хлопчика, які ходять в дитячий сад і вміють майструвати щось своїми руками? Нехай спробують зробити підставку для ручок. Її можна виготовити кількома способами: зліпити з глини, склеїти з кольорового картону (особливо красиво виглядає гофрований картон) або прикрасити якусь уже готову тару (банку, коробку, пластиковий контейнер і ін.). Якщо дитина не немовля, то вручати презент він повинен, звичайно, самостійно. По можливості варто вивчити який-небудь підходящий вірш або просто сказати кілька теплих слів. Молодий батько обов'язково оцінить старання чада!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт