Feedback

Що дарувати не варто на день одруження

26.05.2021 181

Подарунок коханому повинен бути приємним, доречним і символічним і відрізнятися від презентів на інші події. Вибираючи презент коханому чоловікові, обходьте стороною такі варіанти:
Домашнє начиння. Комплект постільної білизни, предмети інтер'єру, кухонні приналежності не варто дарувати, навіть якщо молода людина живе одина. Ці подарунки можна подарувати в будь-який інший день як прояв турботи про коханого. Непотрібні речі типу запальничок (якщо коханий не курить), брелків або інших дрібничок цілком можуть бути викинуті на смітник.
Дуже дорога річ. Вибравши презент, вартість якого дуже висока, ви ризикуєте поставити кохану людину в незручне становище. Можливо, він приготував вам щось більш просте, тоді замість приємних емоцій він буде відчувати себе ураженого.
Подарунки з натяком. Презенти, що натякають на перехід відносин на вищий щабель, можуть привести навіть до їх розриву, адже партнер, можливо, ще не готовий до такого розвитку подій. Домашні улюбленці. Дарувати «живі подарунки» можна тільки в разі попереднього узгодження з коханим. Слід пам'ятати, що тварини вимагають щоденної, турботи і уваги. Цілком можливо, що всі обов'язки по догляду за вихованцем ляжуть на ваші плечі. Якщо є навіть найменший сумнів у тому, що обраний презент буде до душі вашому обранцеві, краще відмовтеся від його придбання. Ви повинні бути впевнені у вдалому виборі на всі сто. Який би подарунок ви не вибрали, підносите його урочисто, навіть найпростіша дрібничка може стати дорогою серцю річчю, якщо правильно її подарувати. Не забудьте сказати ласкаві і теплі слова коханому, поцілуйте і обійміть його, подаруєте люблячим поглядом. Зробіть святковий день сонячним незалежно від погоди за вікном, випромінюють світло своєї усмішкою, адже попереду вас чекає ще не один десяток річниць.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт