Feedback

Приємні сувеніри душі для бабусі

19.04.2021 88

Чи не для кожної жінки цифра 80 є вироком до замкнутого способу життя. Існує категорія жінок, для яких слово бабуся не прирівнюється до поняття домашньої бабусі. Вони досить активні та енергійні, будь-який натяк на похилий вік викличе лише гримасу невдоволення на обличчі. Однак, незалежно від «віросповідання», будь-яка жінка оцінить душевні сюрпризи, особливо якщо внуки зроблять їх самостійно. У список приємних презентів потрапляють:
Сімейне дерево. Чим більший багаж прожитих років за спиною, тим більше люди цінують сім'ю і дорожать спогадами про спільно проведений час. Можна за допомогою підручних засобів спорудити велике дерево і розмістити на його гілках фотографії рідних іменинниці людей. Також існують компанії, які можуть зробити генеалогічне древо. Останній варіант буде особливо оригінальним, оскільки при вдалому збігу обставин фахівці можуть надати інформацію про родичів, які жили ще в XIX столітті, а то й раніше.
Зручна дерев'яна коробка для зберігання різних сортів чаю. На кришці чайної шкатулки можна розмістити гравіювання з ініціалами ювілярки.
Настінний годинник з фоторамками. Цей предмет поєднує в собі і корисну, і душевну, і художню цінність. Він стане чудовою прикрасою будь-якого приміщення. Слід подбати заздалегідь і вставити в порожні рамки сімейні знімки.
Сертифікат на відвідування процедур в салоні краси. Для нестаріючих, вічно юних духом бабусь, актуальним буде візит до косметолога, перукаря або стиліста. Це дозволить відчути себе живою, затребуваною і привабливою. При покупці подарункового сертифіката в салон краси не слід включати до переліку послуг процедури, які можуть викликати індивідуальну непереносимість або алергію на використовувані препарати.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення із 80 річчям на ювілей, в якому знаходиться 14 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт