Feedback

Практичні презенти для бабусі на день народження

15.04.2021 121

Більшість жінок, яким виповнилося 70 років, вважають за краще вести городнє господарство або займатися рукоділлям. Напевно, багатьом доводилося спостерігати картину, пані, які вступили в своє життя осінь, із задоволенням проводять час в саду або за в'язанням пінеток ненаглядним онукам. Подарувавши річ, яка оптимізує їх побут, можна бути впевненим в раціональності такого подарунка: сумка, яка легко модифікується з необ'ємною жіночою «на вихід» в господарський варіант, оснащена колесами; набір городнього приладдя; переносний вентилятор; затишне крісло-качалка; безпечний електрокамін; радіо-програвач з доступною системою перемикання хвиль; домашня хлібопічка; очищувач або зволожувач для повітря; соковижималка або сушка для садово-городньої продукції; невеликий декоративний фонтан; багатофункціональний набір для рукоділля; порцелянова продукція; вироби, виконані за участю натуральних каменів; садові світильники, оснащені сонячною батареєю; лава або гойдалки для дачі.
Не бійтеся дарувати практичні речі: бабуся не оцінить презент у вигляді стрибка з парашутом, на відміну від предметів, здатних полегшити побутові моменти. Старість - не життєвий захід, але здоров'я і життєві ресурси поступово вичерпуються, тому будь-який подарунок, що носить раціональний характер, буде сприйнятий позитивно!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 70 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт