Feedback

Зробіть бабусі приємний подарунок

15.04.2021 152

Прогрес полегшив роботу жінки по дому. Онуки використовують безліч пристосувань, щоб не витрачати на приготування їжі та прибирання левову частку вільного часу. У бабусі немає миючого пилососа або планшета? Непорядок, потрібно це терміново виправити! Миючий пилосос заощадить сили і час, хлібопічка дозволить радувати себе і гостей смачним домашнім хлібом, пароварка дозволить готувати корисну дієтичну їжу. Блендер і електром'ясорубка не дозволять рукам бабусі втомлюватися, подрібнюючи овочі або перекручуючи фарш, нова пральна машина зведе витрати часу на прання до мінімуму. Те саме можна сказати і до дрібниць на кшталт силіконових прихваток або формочок для мереживних млинців: вони можуть зробити домашню роботу простою і приємною.
Літнім людям часто не вистачає спілкування. Бабусині друзі хворіють або роз'їхалися по всьому світу? Не біда! Подаруйте родичці планшет або ноутбук, встановіть месенджер з можливістю відеозв'язку, навчіть їм користуватися - і бабусі більше ніколи не доведеться нудьгувати! Мільйони можливостей, тисячі нових друзів, сайти за інтересами - бабуся скаже спасибі за такий презент.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження бабусі, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт