Feedback

Подаруйте листівку до Великодня

14.04.2021 113

Великодня листівка - ще один популярний вид великодніх подарунків. Такі подарунки на Великдень, зроблені своїми руками з паперу будуть нести в собі заряд доброти і сердечного тепла. З 2-3 видів кольорового паперу, картону або паперу для скрапбукінгу можна зробити лаконічну стильну картку. Лист двостороннього кольорового картону або крафтового паперу зігніть навпіл. На одну з половинок зовнішньої сторони наклейте вирізане з контрастного паперу яйце. Усередині напишіть побажання. На такому ж аркуші картону можна вишити будь-який символ свята нитками муліне, попередньо виконавши тонким шилом або товстою голкою дірочки.

Аплікацію на листівках можна зробити з тканини, мережив і тасьми. Це потребуватиме трохи більше акуратності і праці, але результат буде радувати око. Прикрасити привітання з Воскресінням Христовим можна за допомогою пофарбованих у яскраві кольори макарон- «зірочок». Намалюйте на листівці контур майбутнього зображення, потім викладіть його змазаними клеєм «зірочками». Те ж саме можна зробити з бісером і паєтками. Більш просунутий варіант - листівка, виготовлена ​​з картону, з використанням металевих заклепок-брадс. Брадси мають плоску ніжку з зубцями і декоративний капелюшок. Завдяки такій конструкції кріплення можна створити картку-іграшку з рухомими з'єднаннями, наприклад, курча, вибирається з яйця.

Листівка - хороше доповнення до будь-якого подарунка, проте авторська листівка - сама по собі є хорошим сюрприз, особливо доповнена теплими побажаннями.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт