Feedback

Яким подарунокм здивувати на Великдень?

14.04.2021 216

Крашанки - основний символ свята. Згідно з переказами, за допомогою яйця свята Марія Магдалина довела імператору Тиберію справжність воскресіння Христа. Коли вона вимовила «Христос воскрес!», біле яйце набуло яскраво-червоний колір. Християни, в пам'ять цього чуда, обмінюються прикрашеними яйцями. Як подарувати яйця на Великдень, перетворивши їх в маленький шедевр? Яйця з цукерковим сюрпризом для дітей робляться зі звичайної шкаралупи. Зробивши два отвори на кінцях сирого яйця, обережно видуйте вміст. З гострого кінця трохи відбийте шкаралупу, промийте, пофарбуйте харчовими барвниками, дайте висохнути і насипте всередину дрібних цукерок. Яйця можна обернути смужками з газет, промащуючи їх клеєм, або занурити в клей і обмотати яскравими нитками муліне. Можна виконати в шкаралупі дірочки за певною схемою, а потім зробити вишивку, можна зв'язати гачком «сорочки» або шапочки. Протягніть мотузочки в отвори - вийде гірлянда або гроно для прикраси будинку.

Дерев'яні заготовки - ще одне джерело ідей, як подарувати яйця на Великдень друзям і рідним. Можна розписати їх гуашшю або акрилом, прикрасити за допомогою випалювання або декупажу. До сувеніру непогано піднести дерев'яну або в'язану гачком підставку. Пластикові яйця підуть на виготовлення святкового настінного або настільного вінка. Обмотайте їх в'язальними нитками, склейте між собою, прикрасьте гілочками верби або мереживами.

Навіть просто розфарбовані, яйця виглядають ошатно і радують око. Хочете бути оригінальним - подаруйте кілька яєць в гніздечку з мотузки.

Хочете здивувати? Подаруйте страусине яйце або його шкаралупу! Його можна розмалювати, обклеїти бісером, паєтками або мереживом.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🐰 🌸⛪Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт