Feedback

Тематичні подарунки на день одруження

09.10.2020 239

Кожна з річниць шлюбу має свою традиційну назву. В такий день потрібно дарувати дружині сувеніри з матеріалу, який символізує черговий день народження сім'ї. Перша річниця шлюбу називається ситцевлю , тому можна довго не роздумувати, що подарувати дружині на річницю 1 рік. Підійдуть пледи, еротична білизна, халати, тапочки, рушники, картини, хустки, шарфи, піжами, іменні футболки, друк фото на полотні.

Що подарувати дружині на річницю 5 років, на дерев'яне весілля? Посуд з дерева, піднос на подушці, таблички для фото «Chalky-talkies», бамбуковий столик для ноутбука, прикраси. Рожеве або олов'яне весілля - 10-річний ювілей спільного життя. Вирішуючи, що подарувати дружині на річницю 10 років, виберіть романтику - прикраси з рожевим камінням, букети з троянд, довго стоять троянди, посуд і фігурки з олова. На 15 років шлюбу чоловік дарує скляний посуд, статуетки, прикраси з кришталем. 20-річний ювілей сім'ї - привід піднести портрет на порцеляні, сервізи, нову ванну і раковину. 25-річна срібне весілля повинна принести ювілярці прикраси зі срібла, столові прилади, іонізатор води з сріблом.

До перлового весіллі (30 років) приготуйте прикраси з перлами, торт у вигляді раковини з перлиною, будь-який подарунок перламутрового кольору - наприклад, побутову техніку. На рубінове 40-річчя шлюбу дарують прикраси з рубінами або гранатами, червоні троянди, вино, червоні аксесуари. До 50-річчя шлюбу - золотого весілля - можна дарувати ювелірку, позолочих меблів і посудуі, смартфон золотого кольору. Не впевнені у подарунку дружині? Згадайте, як називається в народі річниця шлюбу. Це допоможе вибрати подарунок "в тему".

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт