Feedback

Недорогі подарунки для мами своїми руками, які можна подарувати на 50 років

07.07.2020 776

Недорогі подарунки для мами своїми руками, які можна подарувати на 50 років
Якщо ви хочете зробити щось самостійно і з мінімальними витратами грошей, варіанти є. Мамі сподобається, що син або дочка витратить час і потрудиться для неї. Трохи грошей зазвичай все одно потрібно, на витратні матеріали, але це буде дійсно недорого.

Торт своїми руками. Ви напевно знаєте, які смаки подобаються мамі. Пошукайте рецепт, купите інгредієнти і прикладіть максимум зусиль. Не беріться за щось неймовірно складне, якщо не впевнені в своїх силах.
Печиво своїми руками. Можна зробити звичайне, або печиво з передбаченнями - тісто найпростіше, печеться легко. Або напишіть передбачення, або просто приємні слова та побажання. Мама кілька днів буде відкривати печива і читати теплі слова від своєї дитини.
Подушка під шию, U-подібної форми. Відмінно і для мами-автомобілістки, і просто для будинку, щоб подрімати сидячи в кріслі перед телевізором. Шиється легко, в мережі повно майстер-класів. Тільки зробіть так, щоб її можна було прати, можливо, варто зробити саму подушку і як би чохол для неї.
Організатор для канцелярії. Може стати в нагоді вдома або на роботі. Будуть потрібні картонні коробки, циліндри, а також папір для обклеювання. Варіантів складання і виконання дуже багато.
Браслети з намистин, стрічок, ланцюжків. Шукайте в мережі майстер-класи браслетів своїми руками. Більшість з них робиться досить швидко, при цьому виглядає досить цікаво і стильно, мама зможе надіти прикраси на свято або навіть на роботу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт